jueves, 25 de agosto de 2016

informacions útils / Informaciones útiles # scrapmaniàtics6

Algunes informacions per a #scrapmaniàtics6:
- La fira es de 10 a 20h.
- Si us heu apuntat a algun taller, passeu abans per la carpa d'Scrapmaniàtics a recollir el detall de benvinguda i un número per al sorteig final.
- Assegureu-vos de l'hora i el lloc on es fa el vostre taller.
- Si no heu comprat plaça, dissabte es posaran a la venda les places que encara queden. Es vendran per ordre d'arribada y no es poden reservar.
- Si heu comprat una plaça per a algun taller i no podeu venir, no retornem els diners.
- Trobareu aparcament gratuït a les zones marcades en verd en el plànol. També en podeu trobar a l'estació d'autobusos, a l'inici de la carretera de Tossa i a l'antiga Ileco (zona ronda de Ponent). Davant la platja i rodalia hi ha zona blava i un pàrquing subterrani.

Algunas informaciones para #scrapmaniàtics6:
- La feria es de 10 a 20h.
- Si os habéis apuntado a algún taller, pasad antes por la carpa de Scrapmaniàtics a recojer el detalle de bienvenida y un número para el sorteo final.
- Aseguraros de la hora y el lugar donde se imparte el taller al que asistiréis.
- Si no habéis comprado plaza para talleres, el sábado se pondrán a la venta las plazas que aún quedan. Se venderán por orden de llegada y no se pueden reservar.
- Si habéis comprado una plaza para algún taller y no podéis venir, no devolvemos el dinero.
- Encontraréis parking en las zonas marcadas en verde en el mapa. También podéis encontrar en la estación de autobuses, al principio de la carretera hacia Tossa y en la antigua Ileco (zona de ronda de Ponent). Delante de la playa y alrededores hay zona azul y un parking subterráneo.



1 comentario:

  1. Hi ha dates de la fira de l'agost d'aquest any 2017? Serà el 26 d'agost que es l'ultim dissabte del mes?

    ResponderEliminar