domingo, 16 de junio de 2013

SUPER ILUSIONADOS! / SUPER IL·LUSIONATS!


Ya lo tenemos todo listo; después de un montón de correos electrónicos, horas de reunión, contactos, cálculos, buscar colaboraciones.... y darle vueltas a la cabeza, ya está todo listo para presentaros los talleres que Karine Cazenave y Celine Navarro nos ofrecerán en #scrapmaniatics3 el próximo día 1 de septiembre. MUY, MUY ATENTAS!! mañana LUNES 17 de junio conoceréis todos los detalles y YA PODRÉIS INSCRIBIROS! (madre mia que nervios!!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja ho tenim tot a punt; després d'una pila de correus electrònics, hores de reunió, contactes, càlculs, buscar col·laboracions.... i donar-li voltes al cap, ja ho tenim tot a punt per presentar-vos els tallers que la Karine Cazenave i la Celine Navarro ens oferiran a #scrapmaniatics3 el proper dia 1 de setembre, MOLT, MOLT ATENTES !!! demà dilluns 17 de juny coneixereu tots els detalls i JA PODREU INSCRIURE-US! (mare meva quins nervis!)

2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Lidia, estem super il.lusionats i expectants a veure si us agraden tant com a nosaltres els projectes que ens han preparat!

      Eliminar